Beställningar & leveranser


Här är vi tre stycken som arbetar. Om du har frågor eller problem pratar du alltid med Therése.
Nina & Lena jobbar båda halvtid, omlott, så att vi skall kunna leverera beställningar varje dag! Hos oss kan du bl.a. få hjälp med pris- & licensfrågor, hur Du gör när ett lås blir stulet, trasigt lås, om du är intresserad av hotlineavtal eller om du har några frågor angående din faktura. Vi kan hjälpa till med det mesta utom teknisk support.


Beställningar

Vi vill ha alla beställningar skriftligt på vår orderfax 033-12 33 32.
Använd våra förtryckta beställningsblanketter och fyll i den noga.

Nyköp handlar du via din återförsäljare (ÅF).
Uppdateringar handlar du också via din ÅF så du kan få hjälp med installation och eventuell supporthjälp.

Vi levererar versioner till POINT R12 och R13, dos och Windows. ArCAD till R12 dos och Windows samt ArCAD R13 enbart till dos.


Leveranser

Vi levererar varje dag ! Vanligtivis tar det ca 2-3 dagar från det att beställningen kommer tills det att den lämnar oss. Leveranstiden kan bli längre ibland. Vi skickar allt med företagspaket.

Om du vid något enstaka tillfälle har en beställning som måste levereras omgående- se då till att faxa in en skriftlig beställning till oss senast klockan 1200 samma dag. Ring till oss och kontrollera att det är möjligt för oss att hjälpa dig.


Trasigt lås

Ring direkt till Therése eller prata med din ÅF.
När du ringer ha då licensnummer samt låsnummer till det lås som är trasigt.

Vi gör ett byte, vi skickar ett nytt lås och licenspapper till dig med företagspaket (så att försändelsen blir försäkrad). Du skickar tillbaka det trasiga låset till oss, också med företagspaket.

Om du ringer före kl 14.00 kan vi skicka det nya låset med Posten samma dag. Ditt arbetsstopp behöver inte bli längre än en (1) arbetsdag!

Tillbaka till början av sidan


Stulet lås

Kontakta din återförsäljare.
Du måste veta vilket lås och tillhörande licensnummer som blivit stulet. Vi vill ha en polisrapport. För en kostnad av 9500:-/ stulen licens får du exakt samma version och moduler som du hade innan stölden.

Tillbaka till början av sidan


Ändring av licens

Gäller vid överflyttning av moduler mellan licenser samt namnbyte inom samma företag/koncern.
Om licensen skall överflyttas till ett annat företag inom koncernen vill vi ha ett dokument/underlag från det företaget som överlåter sina befintliga licenser samt en eventuell årsredovisning där alla företag i koncernen ingår.


Överlåtelse av licens

Vid överlåtelse mellan företag utanför koncernen.
OBS! CADPOINT måste godkänna överlåtelsen i förväg.
För en kostnad av 10.000:- kan överlåtelse ske. Om överlåtelsen godkänns krävs ett dokument/underlag från företaget som säljer sin/sina licenser att detta är i sin ordning.


POINT Skolicenser

Gäller för offentlig utbildning bedriven av gymnasie eller högskola/universitet. Licenserna får ej användas i kommersiellt syfte.


POINT Utbildningslicenser

Gäller för kommersiell utbildning t ex kursverksamhet eller arbetsmarknadsutbilding.


Ramavtal

Bör tecknas när en koncern har många lokalkontor.

Vid nyköp av POINT-licenser får kunden tillgodoräkna sig alla kontorens, inom koncernen, sammanlagda licenser, detta ger en högre rabatt.

Kunden ansvarar själv för att kopior av ramavtalet finns på de respektive kontor som omfattas.

Vid beställningar skall kopia av avtalet bifogas via återförsäljaren för att ovanstående rabatt skall gälla.


Dos/Windows-licenser

From 961028 heter alla licenser, både dos och windows, 111-00XXXX. Tidigare särskilde vi på 111-(DOS) samt 411-(Windows). I samband med POINT 5 ändrades detta, för att Du på samma lås och samma licens (111-) skall kunna köra DOS R12/R13, Windows R13 och POINT 5. (För att bli lik AutoCAD, dual-lås).

 

Tillbaka till början av sidan


[Startsida] [POINT koncernen] [Våra produkter] [Marknad] [Återförsäljare] [Support] [Platsannonser] [Kurser och utbildningar] [FoU projekt] [Användarföreningar] [Senaste nytt] [Indexsida] [Sök] [Kontakta oss]

Info: info@cadpoint.se
Katrinebergsgatan 21, Box 20020, S-504 20 Borås, Sverige
Tel: +46 (0)33 413300, Fax: +46 (0)33 414910 Orderfax +46 (0)33 12 33 32.

Webmaster: webmaster@cadpoint.se
Senast uppdaterad: tisdag, 22 april 1997 08:58 - Copyright © 1996-1997 CADPOINT AB. Alla rättigheter reserverade.