Om du frågar 100 kvinnor vad dem helst skulle vilja ha i sitt påskägg, så kommer en stor andel av dem svara att dem helst skulle vilja ha en snygg väska eller en väldoftande parfym, en och annan kommer att svara ett par coola solglasögon. Du kommer troligen inte höra någon som säger:
- Jag vill få ett PVC-fönster i mitt påskägg!
Det är rätt självklart att den frasen aldrig kommer att uttalas i samband med påskägg. Det är ungefär lika troligt som om någon skulle säga:
- Jag önskar mig en flyttstädning i Helsingborg i mitt påskägg.

Om man nu tar majoriteten på orden, var ska man då handla dessa påskäggsönskemål?
Tja, coola väskor kan man alltid köpa online. Det finns ett stort utbud av bra butiker som säljer sådant.
När det gäller parfymer, så kan det vara lite svårare att veta hur dem luktar om man köper dem online. Däremot kanske din käraste har en doft som hon använder idag och som hon är nöjd med, då kan du köpa det märket helt enkelt. En väldoftande parfym för kvinnor är exempelvis Avril Lavigne. Black Star har en rätt fin flaska och finns att köpa online.

Slutligen så var det ju några som önskade solglasögon – kan man köpa sådana online? Ja, självklart kan du det. Om du letar runt lite bland webbutikerna så kommer du garanterat att hitta något som skyddar ögonen mot solljuset.