Är det dags att gå på date? Kanske har du träffat en speciell person på en av de många datingsidor som finns på internet? Efter att chattat med den speciella personen en längre tid, så är det kanske dags att träffa personen IRL – ni bestämmer tid för en träff.

Det är nu många börjar kallsvettas. Kommer hon/han att tycka att jag duger, ser jag tillräckligt bra ut?

Håret
Ser jag bra ut i håret, jag måste genast fixa mitt hår. En del går ett steg längre och skaffar sig tupé, peruk eller kanske t.om riktigt billigt och bra löshår.

Vikten
När håret är fixat, börjar man spana in bilringarna kring midjan och gäddhänget på armarna. Opps, vad ska jag göra nu? Börjar Googla efter bra bantningstips på nätet. Ett par timmar på löpbandet och genom att svettas ut några liter vätska ur kroppen börjar man bli redo för dejt.

Musklerna
Slutligen är det dags att strama upp, tänka på hållningen och spänna upp sig. Säkert har du dem senaste månaderna tuggat proteinpulver och byggt snygga muskler på gymmet. Nu är det äntligen dags att visa upp dina vältränade biceps på din date.

Lycka till med daten!!