Ojojoj, nu var det vår igen. Solen skiner och med ljuset ser man också hur smutsigt man har det hemma. Fönstren behöver putsas, dammråttorna lever sitt eget liv och alla papper har samlats på hög, tillsammans med all ovikt tvätt, odiskad disk och gamla urätna pizzakartonger.

Häromdagen var jag nära att ta till drastiska åtgärder - jag tänkte införskaffa mig en snöslunga. Inte för att jag hade någon snö på uppfarten, nejdå den smälte bort redan i början på februari, utan mer för att kunna rensa upp ordentligt inomhus bland alla papper.

Till slut lugnade jag ner mig och ringde till en professionell firma, nämligen Cleaningservices.se som kom och hjälpte mig till en hyfsat billig penning. Det blev snyggt och rent i huset efter bara ett par timmars grovstädning och finputsning.

Som bonus hittade jag två viktiga räkningar från mitt webbhotell, tydligen hade jag glömt att förnya mina bästa domännamn… Typsikt, jag blev av med både garageport.info där jag hade tänkt bygga en snygg hemsida om garageportar, samt att jag glömde förlänga domänen factoringonline.se där jag hade storstilade planer på att bygga en portal kring factoring. Nåväl, när jag hade hittat räkningarna var det försent och någon annan hade redan snapbackat dem och byggt snygga hemsidor på dem, så jag önskar dem all lycka med sina sidor.