Om man känner sig lite överviktig så kanske man funderar på olika sätt att gå ner i vikt. Det första jag själv tänker på är bantning. Bantning har fått en liten negativ klang över sig och det flesta väljer därför att säga “gå ner i vikt”, viktnedgång eller det något mer aggressiva ordet fettförbränning.

Det finns flera sätt att gå ner i vikt på. Att börja motionera mer är väl det som först och främst rekommenderas, men även att lägga om kosten kan vara en bra början. Sluta äta godis & fikabröd samt dra ner på sin alkoholkonsumtion gör att man minskar intaget av sådana ämnen som gör oss tjockare.

Sedan kan man även pröva att köpa ett bantningsmedel, som tex ett bantningsmedel vid namn Lepigen, som har fått bra kritik från dem som har prövat. Det gör att man minskar hungerkänslor, får mer ork till motion samt ökar förbränningen av fett.

Det är viktigt att man har ett mål med sin viktnedgång som ligger ett par månader framåt i tiden, exempelvi att om tre månader ska jag komma i de där byxorna och för att lyckas med detta ska jag göra så här. Se till att du får peppning av din omgivning, familj och vänner när du satsar på att gå ner i vikt. All framgång!